Wat onze boomstamtafels uniek maakt!

Boomstamtafelsonline.nl beschikt over het grootste assortiment en de grootste voorraad boomstamtafels in Nederland. In combinatie met de fraaiste tafelpoten kunt u kiezen uit meer dan 400 verschillende bladen.

Géén levertijden maar direct aan tafel!

Hieronder een greep uit onze voorraad. Nieuwsgierig? Kom naar Haaksbergen en bezoek onze showroom.

BOOMSTAMTAFELS? YES I WOOD

Hout geeft warmte en beleving aan elk huis. Het is tijdloos, duurzaam en gaat lang mee. Hout wordt, zoals alle pure en natuurlijke materialen, in de loop der jaren alleen maar mooier. Het karakter van het levend materiaal brengt met zich mee dat elke houten boomstamtafel voor ieder een uniek exemplaar is. Net zoals elk huis een unieke reflectie is van je eigen persoonlijkheid. Hout geurt, ademt, warmt en voelt zacht aan. Daarnaast is het tijdloos en duurzaam. Hout heeft een ziel. En die ziel zit in de natuurlijkheid. Voor Boomstamtafelsonline betekent hout beleving, warmte, ambacht, tijdloosheid en duurzaamheid. Dit zijn tevens onze kernwaarden. Bij Boomstamtafelsonline is elke boom die we gebruiken UNIEK!

DUURZAAM:
Onze tafelbladen zijn 100% duurzaam. Respect voor de natuur staat bij Boomstamtafelsonline centraal. We geven niet alleen om onze producten, maar ook om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig over de materiaalkeuze. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en is het enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Contact

Blankenburg 20
7481 DZ  Haaksbergen
06 - 11 62 94 15
info@boomstamtafelsonline.nl

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Vrijdag vanaf      13:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag vanaf   12:00 uur tot 17:00uur

AFWIJKENDE DAGEN ALTIJD OP AFSPRAAK 

Bel gerust we staan altijd voor u klaar
Bel 06 - 11 62 94 15

Stel hier uw vraag

Versturen